Dodatne podrobnosti
| Teža | 0,111 kg |
|---|---|
| Latinsko ime | Calendula Officinalis |
| Poreklo | Velika Britanija |
| Metoda ekstrakcije | infuzija |
17,90 €
Ognjičevo olje je samo po sebi zelo vsestransko. Pravijo, da naj bi pomagalo pri kožnih težavah, saj ima protivnetne in antibakterijske lastnosti. Pogosto se uporablja v kozmetični industriji – samostojno ali za izdelavo mazil ali krem. Barva in vonj: rumena z blago pikantno sladko aromo. Olje je lahke teksture.
| Teža | 0,111 kg |
|---|---|
| Latinsko ime | Calendula Officinalis |
| Poreklo | Velika Britanija |
| Metoda ekstrakcije | infuzija |